Μικρό λιοντάρι παλεύει για να βρυχηθεί και μας… γονατίζει από τη γλύκα! [βίντεο]

Βασιλιά των Λιονταριών έχετε δει όλοι. Παίρνουμε τη σιωπή σας ως θετική ανταπόκριση. Θυμάστε στην πρώτη ταινία τη σκηνή που οι ύαινες έχουν στριμώξει το Σίμπα, τη Νάλα και τον Ζάζου, που ο Σίμπα προσπαθούσε να βρυχηθεί για να τις τρομάξει, αλλά προκαλούσε το γέλιο τους και τελικά εμφανίστηκε ο Μουφάσα και τους έκανε να λακίσουν; Αυτό ήταν το πρώτο που μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε το λιονταράκι του βίντεο.

Ένα νεογέννητο λιονταράκι σε κάποιον ζωολογικό κήπο έκανε τα πρώτα του μοναχικά βήματα και άρχιζε να εξερευνά τον εαυτό του και να τον μαθαίνει. Μετά το περπάτημα είχε έρθει

η ώρα να μάθει τι θορύβους κάνει το στόμα του, πως μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του. Σε αυτή την φάση φυσικά κανένα λιοντάρι δεν μπορεί να βρυχηθεί κανονικά και οι ήχοι μοιάζουν με άλλα πράγματα.

Το λιονταράκι για παράδειγμα νιαούριζε λες και του είχε κάτσει τριχόμπαλα στο λαιμό και προσπαθούσε να τη φτύσει. Σε κάθε περίπτωση είναι από τα πιο γλυκά πράγματα και η φάση που μπορεί ο άνθρωπος να δει το άλλο πρόσωπο ενός ζώου που το έχει στο μυαλό του ως άγριο και βάναυσο.

The post Μικρό λιοντάρι παλεύει για να βρυχηθεί και μας… γονατίζει από τη γλύκα! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα