Μιράντα Κερ: Μέσα στο σπίτι νιώθω και θέλω να είμαι παραδοσιακή γυναίκα

Εδώ και μια δεκαετία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη. Διαθέτει ένα γλυκό next door πρόσωπο, που παράλληλα με τις εκρηκτικές καμπύλες της, της δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάζει μοναδικά το αθώο και το προκλητικό. Για αυτό και η Μιράντα Κερ είναι αγαπημένο κορίτσι των φωτογράφων και των οίκων μόδας.

Ωστόσο, μέσα στο σπίτι της είναι ένας εντελώς διαφορετικό άτομο. Είναι γυναίκα-νοικοκυρά που ενδιαφέρεται για τον άντρα της Ορλάντο Μπλουμ και τον γιο της Φλιν. Και είναι ενθουσιασμένη με αυτό το ρόλο της. «Στα επαγγελματικά

μου προσπαθώ να έχω πάντα τον πρώτο λόγο. Αλλά στο σπίτι αυτό αλλάζει. Θέλω να είμαι πιο χαλαρή, πιο γυναίκα, με την παραδοσιακή έννοια» αποκάλυψε στο περιοδικό The Edit και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να αφήνω χώρο στον Ορλάντο, ώστε να είναι ο άντρας του σπιτιού. Μου αρέσει να του ζητάω βοήθεια σε κάποια πράγματα. Και πιστεύω ότι και στους άντρες αρέσει αυτό, νιώθουν ωραία όταν βοηθούν τη γυναίκα τους».

Ωστόσο έξω από το σπίτι παραμένει μια σέξι γυναίκα. Και το έδειξε στη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue της Κορέας. Και παρά το γεγονός ότι παρουσίασε μια πιο street style εκδοχή της, δεν έχασε ούτε ένα λεπτό τη λάμψη της. Δες τις φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα