Νέα διοίκηση στην Εθνική: Διευθύνων σύμβουλος ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, πρόεδρος η Κατσέλη

10:53 7/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο τραπεζίτης Λεωνίδας Φραγκιαδάκης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας.

Τη θέση της Προέδρου στην τράπεζα, όπως είναι γνωστό, αναλαμβάνει η κ. Λούκα Κατσέλη. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής απ' το 1996 και είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Διαθεσίμων

και Χρηματαγοράς. Κατά την περίοδο 2003-2009 κατείχε τη θέση του Group Treasurer του Ομίλου, ενώ από το 1996 ως το 2003 εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα, έχοντας την ευθύνη του Τομέα Παραγώγων Προϊόντων.

Έχει εργαστεί στην Credit Suisse First Boston στη Νέα Υόρκη ως Proprietary Trader σε ευρύ φάσμα παραγώγων προϊόντων επί συναλλάγματος, επιτοκίων και ομολόγων αναδυομένων αγορών. Ο κ. Φραγκιαδάκης είναι κάτοχος Bachelor of Arts in Economics από το Trinity College του Πανεπιστημίου του Cambridge (Μεγ. Βρετανία). Επίσης, είναι κάτοχος MBA από το Wharton School of Finance του University of Pennsylvania (ΗΠΑ).

Για τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου προωθείται ο κ. Δημήτρης Καποτόπουλος, ο οποίος, επίσης, είναι παλιό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας.

The post Νέα διοίκηση στην Εθνική: Διευθύνων σύμβουλος ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, πρόεδρος η Κατσέλη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα