Νέο gay επεισόδιο στο παγκόσμιο της Μόσχας- Ρίζοβα και Φίροβα αντάλλαξαν «καυτό» φιλί στο στόμα

Σε πεδίο αντιπαράθεσης σχετικά με την ομοφυλοφιλία και τους gay εξελίχθηκε τελικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Μόσχα. Τα χρυσά μετάλλια και οι επιδόσεις επισκιάστηκαν είτε από τις δηλώσεις των νικητών για το θέμα είτε από συμβολικά φιλιά στο στόμα μεταξύ αθλητριών.

Το νέο περιστατικό που ήρθε να ανάψει ξανά «φωτιές» ήταν το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν και μάλιστα πάνω στο βάθρο των νικητών οι Ρωσίδες αθλήτριες του στίβου Ρίζοβα και Φίροβα.

Κάτι που θεωρήθηκε ως απάντηση στις δηλώσεις της συμπατριώτισσας τους πρωταθλήτριας στο επί κοντώ Ελένας Ισινμπάγεβα. Η Ρωσίδα αθλήτρια προκάλεσε αναστάτωση μόλις πριν τρεις μέρες με τα όσα είπε για τους gay απαντώντας στην κίνηση της Σουηδής Έμας Γκριν να βάψει τα νύχια της στο χρώμα του ουράνιου τόξου διαμαρτυρόμενη με αυτό τον τρόπο για τον βιασμό μέχρι θανάτου ενός gay από νεοναζί.

Η Ισινιμπάγεβα μπορεί να τα «μάζεψε» στη συνέχεια, επικαλούμενη την κακή χρήση των αγγλικών της αλλά οι συμπατριώτισσες της αθλήτριες στα 4 επί 400 φαίνεται ότι δεν «μάσησαν» και από τα λόγια πέρασαν στις πράξεις ανταλάσσοντας δημόσια το «καυτό» φιλί στο στόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα