Νέο θρίλερ στην Πάρο με πεταμένα οστά!

Ανάστατη είναι για μία ακόμη φορά αυτό το καλοκαίρι η τοπική κοινωνία και παντού στο νησί πλέον ψιθυρίζουν πως… πρόκειται για το πιο δραματικό θέρος των τελευταίων ετών.

Μετά την πρωτοφανούς αγριότητας κακοποίηση (σεξουαλική και σωματική) της 15χρονης Μυρτούς και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου ταξιτζή Δημήτρη Μίχα κατά την απόδραση ληστών από την Alpha Bank, ένα μακάβριο εύρημα στρέφει την προσοχή της ΕΛ.ΑΣ στην Πάρο.

Το

βράδυ της Κυριακής στην παραλία «Πυργάκι» της Πάρου ένας παραθεριστής ειδοποίησε έντρομος το αστυνομικό τμήμα της περιοχής πως είχε βρει ανθρώπινα οστά! Άνδρες της Λιμενικής Αρχής και της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο σημείο όπου τους περίμενε ο άνθρωπος και επιβεβαίωσαν ότι έλεγε αλήθεια.

Στον χώρο υπήρχαν οκτώ τεμάχια ανθρώπινων οστών διαφόρων μεγεθών, τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από ποια μέρη του σώματος προέρχονται, ούτε αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα.

Τα οστά θα μεταφερθούν στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθούν ο χρόνος θανάτου, το φύλο και η ηλικία του θύματος. Τα ευρήματα είναι ωστόσο λιγοστά για να προσδιοριστεί με ακρίβεια το αίτιο του θανάτου, γι’ αυτό οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται μήπως βρεθούν και άλλα οστά του θύματος…

Keywords
Τυχαία Θέματα