Νικόλ Κίντμαν: Τρελά ερωτευμένη με τον Τομ Κρουζ

Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά την ημέρα που ο Τομ Κρουζ της ζήτησε διαζύγιο, η Νικόλ Κίντμαν δεν έχει ξεπεράσει το σοκ και μιλάει ακόμα για αυτό στις συνεντεύξεις της. Σίγουρα δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση ο χωρισμός έπειτα από 10 χρόνια γάμου –ειδικά όταν συνοδεύεται από αποχωρισμό των παιδιών σου (τα δύο υιοθετημένα τους παιδιά αποφάσισαν να ζήσουν με τον Κρουζ και την Σαϊεντολογία με αποτέλεσμα να κόψουν

κάθε επαφή μαζί της)- αλλά… ακόμα να το ξεπεράσει;

Κι όμως. Η ίδια δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο η ζωή της τινάχτηκε στον αέρα: «Νόμιζα πως η ζωή μαζί του ήταν τέλεια. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να γιατρέψω τις πληγές μου. Ήταν ένα ισχυρό σοκ για τον οργανισμό μου. Είχαμε έναν υπέροχο γάμο. Ήμασταν πραγματικά εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο», εξομολογείται στο περιοδικό DuJour και παραδέχεται: «Θα έφτανα μέχρι το τέλος του κόσμου για εκείνον. Ένιωθα τρελά παθιασμένη για εκείνον. Ήμουν υπερβολικά ερωτευμένη»!

Κοιτάζοντας πίσω η 45χρονη Νικόλ Κίνταμ –παντρεμένη πλέον με τον Κέιθ Ούρμπαν- συνειδητοποιεί πως φέρθηκε σαν άβγαλτο κοριτσάκι: «Ήμουν μόλις 23 ετών, ευάλωτη και αφελής. Ευτυχώς η ζωή μου τώρα πια είναι εντελώς διαφορετική. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Έχω δίπλα μου έναν άντρα που με κάνει να νιώθω ασφαλής».

Η Αυστραλέζα σούπερ σταρ είχε εμπλακεί νωρίτερα φέτος στην υπόθεση διαζυγίου του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς καθώς δημοσιεύματα την έφεραν να συμβουλεύει την Κέιτι πώς να χωρίσει χωρίς να χάσει την κορούλα της, Σούρι. τα ρεπορτάζ που έκαναν τον γύρο του κόσμου υποστήριζαν ότι οι δύο γυναίκες μιλούσαν διαρκώς στο τηλέφωνο επειδή η Χολμς φοβόταν ότι μετά το διαζύγιο ο Κρουζ θα της άρπαζε το παιδί για να το γαλουχήσει ως σαϊεντολόγο. Η Νικόλ Κίντμαν διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα