Νίκος Βέρτης: Από τα 100 πράγματα που θα πει η Χρυσή Αυγή μπορεί τα 10 να είναι καλά

11:03 3/7/2013 - Πηγή: KoolNews

O Νίκος Βέρτης μίλησε στο Patraevents για την πολιτική αλλά και τα όνειρα του σχετικά με το να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Ποτέ δεν πήρα θέση σε κόμματα και δεν συμφωνώ ή διαφωνώ με κανέναν. Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά, ο Συνασπισμός το ίδιο, ο καθένας έχει κάτι, εμένα δεν με αντιπροσωπεύει κανείς από όλους αυτούς στο σύνολο», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Ποτέ στη ζωή

μου δεν ήμουν με τα άκρα, ο κόσμος διψά για αποτελέσματα. Εγώ ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος. Δένομαι με κάποιο πρόσωπο που θα με πείσει ότι είναι ικανό να κυβερνήσει, αυτόν τον άνθρωπο που έχει το σκεπτικό και λείπει από την πολιτική για να αλλάξει τη χώρα».

Μιλώντας για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, ανέφερε ότι υπάρχει απουσία ηγέτη που να καθοδηγήσει.

«Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας "Λεωνίδας" να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, αν βγει ένας "Λεωνίδας" με πυγμή και δυναμική, ώστε να μπορέσει να αλλάξει τη χώρα, να μην φοβηθεί το κατεστημένο και τη γραφειοκρατία και να πει εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχω».

Μιλώντας για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, ο διάσημος τραγουδιστής σχολίασε:

«Ζω μόνος μου. Όταν θα βρω την κοπέλα που θα αποφασίσω να παντρευτώ, τότε θα την παρουσιάσω επίσημα και θα μάθουν όλοι ότι αυτή είναι η γυναίκα μου, μέχρι τότε θα προσπαθήσω να διαφυλάξω όσο μπορώ τη προσωπική μου ζωή. Ο στόχος της ζωής μου είναι να κάνω τέσσερα παιδιά. Θέλω με την γυναίκα μου να κάνω τέσσερα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα