Ντορέττα Παπαδημητρίου: Mεταμορφώνεται σε call girl και δηλώνει ανοιχτή σε πρόταση γάμου

Η ξαφνική δημοσιότητα, το «Dancing», οι δύσκολες ώρες του διαζυγίου, το ατύχημα του γιου της, ο έρωτας. Αυτά είναι μερικά γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή της Ελληνίδας ηθοποιού Ντορέττα Παπαδημητρίου και θέλησε να τα μοιραστεί δίνοντας συνέντευξη με αφορμή την παράσταση («Hangover») που ανεβαίνει στο θέατρο «Αθηνά».

Το κορίτσι που απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να χορεύεις με μαεστρία ένα foxtrot μιλάει για όλα – ακόμα και τα πολύ προσωπικά σε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Η Ντορέττα θα εμφανίζεται από τον Ιούνιο στην καινούργια παράσταση και στο έργο «Hangover» ντυμένη με τζιν και φούτερ, υποδυόμενη το ρόλο ενός call girl, και στο πλευρό της θα έχει συμπρωταγωνιστές τους Πάνο Μουζουράκη και Πέτρο Λαγούτη. Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Αλέξανδρος Ρήγας – ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του με αμέτρητες κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες.

Μιλώντας για τα προσωπικά της στο Πρώτο Θέμα, η ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ένα διαζύγιο αποτελεί σίγουρα κομβικό σημείο. Ποτέ η ζωή δεν θα είναι ίδια, ακόμη και αν την ξαναφτιάξεις. Ωστόσο, γίνεσαι ανθεκτικότερος, ανακαλύπτοντας ότι διαθέτεις τη δύναμη να αντέξει και να ανταπεξέλθεις σε διάφορες καταστάσεις. Σήμερα, όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω μου κι έχω προχωρήσει μπροστά».

Για το «Dancing» είπε: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που μου έκανε καλό σε αρκετούς τομείς. Με βοήθησε στη δουλειά μου, στη σχέση μου με τον κόσμο και στο να ανακαλύψω κρυμμένες δυνατότητές μου».

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή της ανέφερε το διαζύγιο αλλά και το ατύχημα που είχε ο γιός της πέρσι όταν έπεσε από το μπαλκόνι του εξοχικού τους.

Και για το αν είναι με κάποιον αυτή τη εποχή απέφυγε να απαντήσει διότι δεν θέλει να τροφοδοτεί σενάρια, εκτός αν η σχέση της όπως λέει είναι «τόσο σοβαρή που οδεύει σε γάμο, οπότε τα πράγματα είναι προφανή».

Keywords
Τυχαία Θέματα