Ο 23χρονος αλλοδαπός κηπουρός σκότωσε το ζευγάρι στο Αλιβέρι

08:15 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Ενας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν είναι σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο δράστης της διπλής δολοφονίας ενός 56χρονου και της 54χρονης συζύγου στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας 56 ετών και η σύζυγός του, 54 ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από αστυνομικούς. Με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου επικοινώνησε η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι

δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της.

Και οι δύο εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο σπίτι τους από αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως κηπουρός στο σπίτι των θυμάτων και κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία καθώς τους άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι 6 συμπατριώτες του δράστη κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη με τραύματα στο κεφάλι.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής.

Δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη και αναστάτωση των εσωτερικών χώρων της οικίας, ενώ επίσης δεν έχει, μέχρι τώρα, εξακριβωθεί η αφαίρεση χρημάτων ή αντικειμένων. Έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία των σορών, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος θανάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα