Ο Jay Z της νύχτας

Ο γκουρού της hip hop σκηνής ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει το club 40/40 και δεν δίστασε να βάλει μέχρι και από χρυσά μπουκάλια σαμπάνιας. Αν το χρήμα ρέει…

Από τον Άγγελο Μαραγκό

Ότι ο Αμερικανός σταρ της hip hop έχει γούστο στις γυναίκες επιβεβαιώνεται κάθε φορά που η πανέμορφη

Beyonce Knowles εμφανίζεται στην οθόνη που χαζεύουμε ή στις σελίδες που διαβάζουμε. Η επιστροφή του στο χώρο της νύχτας, όμως, μας κάνει να αμφιβάλουμε για το γούστο του γενικά.

Ο Jay Z αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το club του 40/40 και όσο το prive πάρτι των εγκαινίων πλησιάζει (18 Ιανουαρίου), οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του χώρου δίνουν και παίρνουν. Οι επιχειρηματικές ανησυχίες του ιδιοκτήτη τον οδήγησαν στο να ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να βελτιώσει το χώρο. Το ντεκόρ φαίνεται να βασίζεται στα εντυπωσιακά, ζεστά χρώματα, μια σειρά από συλλεκτικές φανέλες παικτών του NBA (μέχρι εδώ κανένα παράπονο), τεράστιους πολυελαίους, αλλά και ένα κλοιό από χρυσά μπουκάλια σαμπάνιας γύρω από το bar (κάπου εδώ αρχίζουν οι υπερβολές).

Το 40/40 εκτός του ότι ούτως ή άλλως θα είναι για λίγους, θα διαθέτει και ένα δωμάτιο που θα απευθύνεται πιθανότατα σε VIP περσόνες και θα ονομάζεται “Jay Z Room”. Σε αυτό μάλιστα θα υπάρχουν μέχρι και ενσωματωμένα iPod decks σε κάποιους τοίχους. Αν αναρωτιέστε τι ανούσια λούσα σκαρφίζονται καμιά φορά οι ζάμπλουτοι εδώ έχετε μια ακόμη απάντηση.

Διαβάστε ακόμα:

* Η τρέλα πάει στο… διάστημα

* The Kills: 10 χρόνια, ένα video

* Το δώρο των Radiohead

* Λες να μας… σκοτώσουν οι Killers;

* Τα άλμπουμ που περιμένουμε το 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα