Ο Άδωνις διόρισε Πρόεδρο του ΕΟΦ τον Δημήτρη Λιντζέρη και προορίζει για Αντιπρόεδρο τον Θανάση Πλεύρη!

Σε μια εποχή που η τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και ο τρόπος ορισμού των φαρμάκων είναι υπό επεξεργασία, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμπιστεύεται για τη θέση του Προέδρου του ΕΟΦ τον Δημήτρη Λιντζέρη,

αλλά και τον πρώην συνάδελφό του στο ΛΑΟΣ, Θανάση Πλεύρη, για τη θέση του Αντιπροέδρου, τους οποίους τοποθετεί με την σύμφωνη γνώμη Σαμαρά –Βενιζέλου.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί πρόταση των ονομάτων και των δύο από τον Άδωνι Γεωργιάδη στον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριο Κρεμαστινό.

Ο Δημήτρης Λιντζέρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου καλείται πλέον να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά του ΕΟΦ. Αντιπρόεδρος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Θανάσης Πλεύρης (κατέχει μεταπτυχιακό στα νομικά της υγείας), ένας ακόμα προτεινόμενος από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη που δεν ξέχασε την κοινή πορεία που είχε με τον πρώην συνάδελφό του στο ΛΑΟΣ.

Βέβαια για τη θέση του αντιπροέδρου το όνομα του κ. Αθανάσιου Πλεύρη στενού συνεργάτη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι στιγμής δεν έχει κλειδώσει καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα