Ο Αμερικανός πρέσβης έψαχνε στη Λαμία επενδύσεις και… παραδοσιακή κουζίνα

13:35 1/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Την Φθιώτιδα αποφάσισε να επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο ο νέος Αμερικανός πρέσβης ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων στη Λαμία με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων ενώ δεν παρέλειψε να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις σε φημισμένη ταβέρνα στην Πλατεία Λαού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο Ντάνιελ Σμιθ ήθελε να διερευνήσει τις δυνατότητες επενδύσεων στην περιοχή ενώ σημειώνει πως είναι η δεύτερη φορά που Αμερικανός πρέσβης επισκέπτεται τη Λαμία

μετά τον Νίκολας Μπερνς το 1997.

Ο πρέσβης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Νικόλαο και στη συνέχεια πήγε στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όπου επί μία ώρα συζήτησε τις προοπτικές συνεργασίας. Για κακή του τύχη ο Δήμαρχος απουσίαζε -βρισκόταν στη Χίο-και έτσι τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Φώσκολος, μαζί με τους αντιδημάρχους.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης ιαματικού τουρισμού, το ιστορικό τρίγωνο Θερμοπύλες - Αλαμάνα - Γοργοπόταμος, οι Αμφικτιονίες και άλλες προτάσεις και ιδέες για επενδύσεις γύρω από τον τουρισμό.

Ο πρέσβης επισκέφθηκε το μουσείο στο Κάστρο της Λαμίας και έκανε μια στάση στην Πλατεία Λαού, όπου δοκίμασε εκλεκτή ελληνική κουζίνα στην ταβέρνα «Φυτιλής».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα