Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης

Με το δικό του, μοναδικό στυλ, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για μυστήρια, απιστίες, αλλά και για το σωστό και το λάθος.

Προκλητικός και ασυμβίβαστος όσο κανένας άλλος της γενιάς του, επιλέγει να μην δίνει πολλές συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση, εμφανίστηκε στην εκπομπή του MTV “Everyday Girls” και μίλησε για όλα – από τη δουλειά του και την οικονομική κρίση, έως τις γυναίκες και την απιστία. Πάρε μια γεύση από τις δηλώσεις του…

“Ο γάμος είναι ένα πραγματικό…

μυστήριο και το εννοώ με όλες τις έννοιες που μπορείτε να φανταστείτε! Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον! Όταν μου συνέβη να ανακαλύψω την απιστία, υπέθεσα πως την είχα συγχωρήσει, αλλά τελικά δεν το είχα. Στους ανθρώπους μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα αλλά δεν ξέρω αν τελικά συγχωρώ καλά.  Το παλεύω όμως”.

“Σε μια κοπέλα βρίσκω πάντα το πιο όμορφο πράγμα πάνω της! Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες. Στη γυναίκα της ζωής μου όμως, δεν μπορώ να διαλέξω το πιο όμορφο σημείο της, επιλέγω τα πάντα”.

“Στην Ελλάδα μου τη σπάει που ενώ είμαστε τόσο ωραίοι τα έχουμε βάλει με τον εαυτό μας. Η κρίση με έχει επηρεάσει λίγο, πιο πολύ από τους συνανθρώπους μου, γιατί εγώ βρέθηκα στην περίεργα άτυχη στιγμή να τα πηγαίνω καλά όταν όλοι πήγαιναν πίσω. Κάποια στιγμή ένιωσα ενοχές, ότι εγώ είμαι το αντίβαρο. Όμως όλο αυτό το πράγμα με την κρίση, νιώθω ότι πρώτα μας το αναγγείλανε και μετά συνέβη”.

“Από τα αρνητικά βελτιώνεσαι αλλά πρέπει να ξεχωρίζεις ποια προέρχονται από πραγματική κριτική και ποιά από εμπάθεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα