Ο «αντάρτης» της ΝΔ, Δάνης Τζαμτζής, η γαλάζια κουμπαριά και το… καλό τσίπουρο

Έχει χαρακτηρισθεί ως ο «αντάρτης» της Νέας Δημοκρατίας, την στιγμή που σχεδόν ηγείται μιας πρωτοβουλίας με σκοπό την συλλογή υπογραφών και την αλλαγή των των μέχρι στιγμής σχεδίων γύρω από τον φόρο στα ακίνητα.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, που βέβαια, αρνείται αυτό τον χαρακτηρισμό και ξεκαθαρίζει πως δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά παράλληλα δεν πρόκειται να ανεχθεί τα παράλογα μέτρα που εκείνη προσπαθεί να περάσει.

Το στέλεχος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αν και νέος σε ηλικία, μετράει χρόνια

στο πολιτικό βίο, αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική σκηνή του τόπου, με την γαλάζια σημαία, το 2000 και με την προτροπή του – επίσης τότε - βουλευτή και κουμπάρου του, Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Ξεκάθαρα Καραμανλικός, συνεχίζει να στηρίζει την ηγεσία του κόμματος στο πρόσωπο του σημερινού του προέδρου του, Αντώνη Σαμαρά, έχοντας μέχρι στιγμής ξεχωρίσει για τον κομματική του νομιμοφροσύνη. Η επαγγελματική ενασχόληση μέχρι τότε, ήταν η παρασκευή καλού, ντόπιου τσίπουρου.

Οι τελευταίες του «πρωτοβουλίες» και η απόφασή του να σταθεί απέναντι στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον έφεραν στο προσκήνιο των εξελίξεων αφού είναι ο πρώτος στους εικοσιδύο βουλευτές που θίγουν το ζήτημα της φορολόγησης και «διαπραγματεύονται» καλύτερους όρους για τους Έλληνες φορολογούμενους.

«Αυτό που ζητάμε, είναι η δικαιοσύνη στην κατανομή των βαρών και όχι ο αφανισμός ενός κόσμο», δηλώνει ο γαλάζιος βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής, σύμφωνα με το Έθνος, σχετικά με την πρωτοβουλία των εικοσιδύο..

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα