Ο Άρειος Πάγος «σφράγισε» το ιστορικό μπαρ Caprice της Μυκόνου – Τίτλοι τέλους με αυτοσχέδιο πάρτυ και ποτό [βίντεο]

12:51 9/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Το θρυλικό μπαρ Caprice που επί χρόνια αποτελούσε το σήμα κατατεθέν της Μυκονιάτικης Μικρής Βενετίας έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά την Τρίτη το βράδυ ύστερα από απόφαση του Άρειου Πάγου. Τι κι αν το ιστορικό στέκι είχε καταφέρει να μπει στη λίστα Newsweek με τα 10 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως; Το λουκέτο ήταν αναπόφευκτο.

Η απόφαση του ανώτερου ελληνικού δικαστηρίου που υποχρέωσε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και να το εγκαταλείψει και παρότι το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές διαπραγματεύονταν το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σαιζόν, δηλαδή τον Οκτώβριο, οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος.

Μόλις το λουκέτο πέρασε στην πόρτα του μπαρ, πλήθος κόσμου βρισκόταν τριγύρω για να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο στέκι του νησιού. Και όπως αποδείχθηκε, το αποχαιρέτησαν όπως ακριβώς του άξιζε: Με πάρτυ, αυτοσχέδιο πάγκο, ποτά και μουσική, με τον μπάρμαν να κερνά τον κόσμο το… τελευταίο ποτό από το Caprice.

Το βίντεο μιλά από μόνο του…

The post Ο Άρειος Πάγος «σφράγισε» το ιστορικό μπαρ Caprice της Μυκόνου – Τίτλοι τέλους με αυτοσχέδιο πάρτυ και ποτό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα