Ο Μπίμπερ απάτησε την Σελένα!

Ανάστατη η show biz από το καυτό κουτσομπολιό που κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες. Το πιο αγαπημένο ζευγάρι. ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Σελένα Γκόμεζ, είδωλα εκατομμυρίων πιτσιρικάδων, χώρισε επειδή εκείνος δεν αντιστάθηκε σε μοντέλο της Victoria’s Secret

Το αστέρι της ποπ και η σύντροφός του ηθοποιός και τραγουδίστρια διέλυσαν telik;a τη σχέση τους, η οποία τους είχε κατατάξει,

ως ένα από τα δημοφιλέστερα νεαρά ζευγάρια του Χόλιγουντ, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αμερικανικό δίκτυο Ε! Online ήταν αυτό που μετέδωσε την είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού και ακολούθησαν άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως το US Weekly και το People, που επίσης ανέφεραν τη διάλυση της σχέσης.

Οι εκπρόσωποι τόσο του Μπίμπερ όσο και της Γκόμεζ, δεν απάντησαν στις κλήσεις των δημοσιογράφων για να επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα. Ο 18χρονος Μπίμπερ, και η 20χρονη Γκόμεζ, είχαν δώσει τροφή για σχόλια ότι συνδέονται προσωπικά, όταν τον Φεβρουάριο του 2011, εμφανίστηκαν μαζί κατά τη βραδιά των Όσκαρ. Από τότε οι παπαράτσι τους ακολουθούν καθημερινά και τα media γεμίζουν με τις φωτογραφίες από τις τρυφερές τους στιγμές.

Η συμμετοχή του Μπίμπερ στο σόου της Victoria” s Secret στη Νέα Υόρκη ωστόσο έμελλε να οδηγήσει αυτή τη σχέση σε τίτλους τέλους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ζάμπλουτος τραγουδιστής κάλεσε το μοντέλο εσωρούχων Cara Delevingne στο πάρτι του και η 20xronh Βρετανίδα ανταποκρίθηκε με χαρά γιατί ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της, Χάρι Στάιλς, τραγουδιστή του βρετανικού boy band «One Direction»!

Keywords
Τυχαία Θέματα