Ο Χάβι Γκράθια, η Μάλαγα, η σχέση του με την Ελλάδα και η προοπτική του Ολυμπιακού

19:10 6/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Χάβι Γκράθια φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάλαγα, η προοπτική των «ερυθρόλευκων» είναι ο καλύτερος προορισμός για τον ίδιο...

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα από το KoolNews.gr, ο Χάβι Γκράθια είναι μέσα στο ονόματα που

υπάρχουν στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του προπονητή [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Ο ίδιος αισθάνεται κολακευμένος με την πρόταση του Ολυμπιακού που δεν την παίρνει καθόλου αψήφιστα. Άλλωστε είναι για εκείνον μια προσωπική δικαίωση, η προοπτική να προπονήσει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί πάρα πολύ καλές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα να ταξιδέψει στην Γλασκώβη να συζητήσει με τους Ρέιντζερς, αγνοώντας το συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό, έφερε εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όπου λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σε ανοιχτή γραμμή με προπονητές που τσεκάρουν και το Σαββατοκύριακο αναμένεται καυτό για τους «ερυθρόλευκους», καθώς πιθανολογείται πως θα καταλήξουν στο θέμα του προπονητή. Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το θέμα του προπονητή δεν θα καθυστερήσει και πάρα πολύ. Το σίγουρο είναι πως το βλέμμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι καρφωμένο στην Ισπανία και κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος προπονητής θα προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα και θα είναι Ισπανός.

Ένας εξ αυτών είναι ο πρώην τεχνικός της Κερκυρας, του Ολυμπιακού Βόλου και νυν της Μάλαγα, Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, λόγω της καλής θέσης που κέρδισε η Μάλαγα στο πρωτάθλημα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Ισπανός γνωρίζει πολύ καλά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αισθάνεται ιδιαίτερα κολακευμένος με το γεγονός αυτό, ωστόσο όμως δεν θα ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις προτού υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις στο στρατόπεδο των Ανδαλουσιάνων. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ο Γκράθια θα περιμένει να έχει την συνάντηση με την διοίκηση της Μάλαγα που αναμένεται να διαδραματίσει τις επόμενες εξελίξεις, δηλαδή για το αν θα συνεχίσει να είναι προπονητής του συλλόγου από την Ανδαλουσία, ή αν θα μαζέψει τα πράγματά του και θα πιάσει λιμάνι.

Ο ίδιος μόνο αψήφιστα δεν παίρνει το ενδεχόμενο να εργαστεί στον Ολυμπιακό. Το σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, το γεγονός ότι είναι ένας προπονητής που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, λόγω ότι έχει διατελέσει προπονητής της Κέρκυρας, του Ολυμπιακού Βόλου και γνωρίζει πάρα πολύ καλά, την βαρύτητα που έχει η «ερυθρόλευκη» φανέλα και γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ιστορία της ομάδας του Πειραιά.

The post Ο Χάβι Γκράθια, η Μάλαγα, η σχέση του με την Ελλάδα και η προοπτική του Ολυμπιακού appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα