Ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες και οι Ουκρανοί τα γκολ – ΠΑΟΚ – Μέταλιστ 0-2

Με το… αριστερό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Μέταλιστ, με τελικό σκορ 2-0. Και πλέον ψάχνει ένα θαύμα στην Ουκρανία για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλή όρεξη και επιθετική διάθεση,

δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Αντιθέτως, στο 43ο λεπτό, η Ουκρανική ομάδα βρέθηκε να ανοίγει το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ντέβιτς, μετά από μια άτυχη στιγμή και χέρι του Βίτορ.

Η εικόνα της Ουκρανικής ομάδας δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς πιο υποτονικοί, αλλά παρέμεναν ανώτεροι εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο αυτό που δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, το κατάφερε για ακόμη μια φορά η Μέταλιστ -στο 73ο λεπτό- όταν ο Ντέβιτς βγήκε στην αντεπίθεση και αφού πέρασε μέχρι και τον Χακόμπο, από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ουσιαστικά μετά το 2-0 οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς έριξαν λευκή πετσέτα, με μοναδική καλή στιγμή το σουτ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 87’, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Μετά από το αποψινό παιχνίδι και ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, η πρόκριση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα