Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζητά με τον Ant1 – Πρόταση για εκπομπή με τη Μαίρη Συνατσάκη

12:44 2/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Θέμα συζήτησης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόσο με τα προσωπικά του όσο και με τα επαγγελματικά του. Ο παρουσιαστής, αν και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι έχει ως προτεραιότητα το Mega, πολιορκείται στενά και από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Ant1 σε μία προσπάθεια να «οχυρώσει» όσο το δυνατόν περισσότερο από την επόμενη σεζόν και τη μεσημεριανή ζώνη, σκέφτεται να βγάλει στον αέρα μία ψυχαγωγική εκπομπή. Ένα πρότζεκτ που πιθανότατα

θα προβάλλεται απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου ή στις 16.00, προκειμένου να γλιτώσει από τον ανταγωνισμό με τη βασίλισσα της μικρής οθόνης.

Οι ιθύνοντες, λοιπόν, του σταθμού κάνουν συζητήσεις με πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Στο πλευρό του, μάλιστα, θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη με την οποία η χημεία τους είναι δοκιμασμένη. Αν και όλα είναι ρευστά, η μάχη μεταξύ Ant1 και Mega για την «καρδιά» του Δημήτρη αναμένεται μεγάλη!

The post Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συζητά με τον Ant1 – Πρόταση για εκπομπή με τη Μαίρη Συνατσάκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα