Ο ισλαμιστές σφάζουν Βρετανούς και ο Κάμερον πάει διακοπές στην Ίμπιζα [εικόνες]

Την έντονη αντίδραση μερίδας του βρετανικού Τύπου έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να φύγει για διήμερες διακοπές στην Ίμπιζα των Βαλεαρίδων, τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον στρατιώτη στο Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να πίνει παραλιακά τον καφέ του, χαλαρός, με την σύζυγό του, Σαμάνθα.

«Είναι αρκετά χαλαρή η Ίμπιζα για σας, πρωθυπουργέ;» αναρωτιέται σε άρθρο της η Daily Mail,

προσθέτοντας ότι την ώρα που οι πενθούντες συγγενείς του Βρετανού στρατιώτη που έχασε την ζωή του από επίθεση φανατικών ισλαμιστών αποθέτουν λουλούδια στον τόπο της δολοφονίας, ο Κάμερον επιλέγει να φύγει για την Ίμπιζα, για ένα ηλιόλουστο διάλειμμα.

Πράγματι, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να πίνει χαλαρός τον καφέ του με την σύζυγό του, Σαμάνθα.

Η Ντάουνινγκ Στριτ προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να κάνει κουμάντο από μακριά, αφού έχει πάρει μαζί του ομάδα συνεργατών αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τηλεδιασκέψεις.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε διακοπές με την οικογένειά του, αυτή την εβδομάδα. Όπως πάντα, ενόσω βρίσκεται μακριά, εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και συνεργάτες μαζί του» δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, σχολιάζοντας το δημοσίευμα.

«Είναι πραγματικά αστείο να ασκούμε κριτική για λίγες μέρες διακοπών. Υπάρχει το Ίντερνετ, τα τηλέφωνα. Νομίζω ότι μερικές φορές είναι γρηγορότερο να πας στο Λονδίνο από την Ίμπιζα από ό,τι από την Κορνουάλη» δήλωσε από την πλευρά της βουλευτού Ναντίν Ντόρις, η οποία ασκεί συνήθως οξεία κριτική στους Συντηρητικούς.

Και πρόσθεσε: «Έχει και ο πρωθυπουργός δικαίωμα να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα