Ο Καμμένος προσπαθεί να κόψει κάθε γέφυρα του Τσίπρα με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

10:53 4/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Την ώρα που σύσσωμη η αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία του Eurogroup στη βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μάλλον ανακουφίστηκαν με την απόφαση του Μαξίμου να φέρει τη συμφωνία μόνο για συζήτηση και ενημέρωση στη βουλή. Κι αυτό γιατί δεν είναι ξεκάθαρο το πώς θα συμπεριφέρονταν οι βουλευτές του κόμματος σε

μια ενδεχόμενη ψηφοφορία.

Δεν είναι μόνο οι λεκτικές καταδίκες του μνημονίου, ούτε ο πολιτικός ακτιβισμός του κινήματος που στήριξε την στρατηγική του στην αντιμνημονιακή καμπάνια και το κατέστησε κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα. Βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Νίκος Μαυραγάνης εκφράζουν την εκτίμηση ότι ενδεχόμενη υπερψήφιση της συμφωνίας θα μπορούσε να παράξει νομικά αποτελέσματα, και με δηλώσεις του στο MEGA τόνισε ότι εάν η συμφωνία έρθει στη βουλή, δεν θα πρέπει να υπερψηφιστεί, τουλάχιστον όχι από το κόμμα του.

Ο Βουλευτής Εύβοιας υποστήριξε ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο ότι δε θα έβρισκε κι άλλους βουλευτές στο εσωτερικό του κόμματος που θα συμφωνούσαν μαζί του. Και την ώρα που η όποια εσωκομματική γκρίνια ή ανησυχία δεν δημοσιοποιείται, ο Πάνος Καμμένος δείχνει αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Εκεί εντάσσεται τόσο η πρόταση του κόμματος για σύσταση Εξεταστική Επιτροπής που θα διερευνήσει το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο, όσο και η σπουδή του να πάει χθες στον εισαγγελέα δυο υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Την ίδια στιγμή στο στόχαστρο των ΑΝΕΛ μπήκε τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης, που μετά την περιοδεία του σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ρώμη επανέλαβε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι απογοητευμένοι με την επιλογή Τσίπρα να συνεργαστεί κυβερνητικά με τον Καμμένο, όσο και με το Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, που σε δηλώσεις του στο Spiegel χαρακτήρισε λάθος τη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δυσάρεστη έκπληξη για πολλούς.

Στον Δήμαρχο Αθηναίων απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, λέγοντας ότι «δυστυχώς για εκείνον, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τις φλου απόψεις του». απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, λέγοντας ότι «δυστυχώς για εκείνον, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τις φλου απόψεις του».

The post Ο Καμμένος προσπαθεί να κόψει κάθε γέφυρα του Τσίπρα με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα