Ο Κώστας Αγέρης μεγάλος νικητής του «Voice 2» – Δες τα «τρελά» νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης

Σε μουσικό μαραθώνιο εξελίχθηκε, χθες το βράδυ, ο μεγάλος τελικός του «Voice»! Το τάλεντ σόου, που ξεκίνησε στις 21.00 και τελείωσε στις 02.00 τα ξημερώματα, ανέδειξε νικητή τον Κώστα Αγέρη. Ο τραγουδιστής με το λαϊκό έρεισμα, που ξεσήκωσε τους τηλεθεατές και ειδικά του Ποντίους με τη λύρα του, ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέκτησε την πρωτιά με τον παίκτη του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Άννα Βιλανίδη της Δέσποινας Βανδή, στην τρίτη το Νεκτάριο Μαλλά της Μελίνας Ασλανίδου και στην τέταρτη την Κατερίνα Καμπανέλη του Μιχάλη των Stavento. Οι δημοσκοπήσεις

επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο Κώστας είναι η νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Τι συνέβη, όμως, με τα νούμερα τηλεθέασης; Το «Voice» τρέλανε τους πίνακες της Nielsen με νούμερα που έκαναν τον Ant1 να τρίβει τα μάτια του. Ο μέσος όρος της βραδιάς κέρδισε 46,8%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών το σόου απογειώθηκε στο 49,5%! Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το μαγικό 64,2%, ποσοστό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της τελευταίας μισής ώρας, ενώ το πικ ήταν το εξωπραγματικό 70,3%!

The post Ο Κώστας Αγέρης μεγάλος νικητής του «Voice 2» – Δες τα «τρελά» νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα