Ο κρυφός εραστής της Έιμι Γουάινχαζουν

Οι φήμες το έλεγαν εδώ και καιρό, αλλά ο Πιτ Ντόχερτι για πρώτη φορά παραδέχθηκε τη σχέση του με την αδικοχαμένη Έιμι Γουάινχαουζ.

Εκείνη ήταν η αγαπημένη φωνή της Αγγλία από το 2003 και μετά, με τα κομμάτια της να γίνονται επιτυχίες και όλος ο κόσμος να αναγνωρίζει το ταλέντο της. Εκείνος από την άλλη ήταν το νέο αγαπημένο κακό παιδί του Νησιού, ο μελαγχολικός ποιητής της rock σκηνής. Και εκτός από το ταλέντο και την επιτυχία, την Έιμι Γουάινχαουζ και τον Πιτ Ντόχερτι τους ένωνε και η αυτοκαταστροφική τους τάση.

Εθισμένοι στο αλκοόλ

και τις ουσίες, με τις επισκέψεις στα κέντρα αποτοξίνωσης να έχουν γίνει καθημερινότητα, οι δύο μουσικοί έδειχναν να ακολουθούν παράλληλες πορείες. Και τώρα ο Ντόχερτι αποκάλυψε αυτό που όλοι φανταζόντουσαν εδώ και καιρό – τη σχέση του με την Έιμι.

Σε συνέντευξη που έδωσε, το πρώην μέλος των Libertines, παραδέχθηκε ότι ήταν εραστές με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια. «Ναι, είναι αλήθεια. Με την Έιμι ήμασταν εραστές. Την αγαπούσα τότε. Ακόμα και σήμερα την αγαπάω» είπε ο Ντόχερτι με δάκρυα στα μάτια και αποκάλυψε ότι «πλησιάζοντας στο τέλος της σχέσης, ήταν πολύ σκληρή μαζί μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα