Ο Μακόλεϊ Κάλκιν κινδυνεύει με καρκίνο του πνεύμονα

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από το ‘‘Μόνος στο Σπίτι’’ κάνει 60 τσιγάρα την ημέρα.

Ακόμη και αν κατάφερε να καθαρίσει το σώμα του από τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό, ο Κάλκιν φαίνεται να ξεκίνησε μια άλλη επικίνδυνη συνήθεια: Το κάπνισμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μακόλεϊ Κάλκιν αναμένεται να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας καθότι κάνει περίπου 60 τσιγάρα την ημέρα.

«Τα δόντια του έχουν κιτρινίσει και είναι μονίμως με ένα τσιγάρο στο στόμα. Βήχει συνέχεια και η οικογένεια του έχει αρχίσει να πιστεύει ότι σκοτώνει τον εαυτό του» ανέφερε πηγή από

το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού.

Γιατροί που μίλησαν στον National Enquirer, ανέφεραν πως ο Κάλκιν έχει 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο, ενώ η αγάπη του για το κονιάκ και τις μπύρες κάνει τον οργανισμό του ακόμα πιο αδύναμο.

Ο Κάλκιν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας ενός χωρισμού του με μια στρίπερ, που τον προκαλεί να καπνίζει ακόμα περισσότερο. Πέρυσι τον Αύγουστο είχε ήδη μεγάλο πρόβλημα με την ηρωίνη , ενώ η ετεροθαλής αδερφή του, Τζένιφερ Άνταμσον, πέθανε το 2000 από υπερβολική δόση.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή την περίοδο ο Κάλκιν δεν δίνει και πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ταινίες και την υποκριτική και βγάζει το επιούσιο από το να παίζει μουσική σε clubs στη Νέα Υόρκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα