Ο Μαρτάκης κάνει πάρτυ.. και δίνει «καυτά» καλοκαιρινά φιλιά

Σε τρυφερές σκηνές θαυμάσαμε τον λαμπερό τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη στο νέο του βίντεο κλιπ «τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ». Στο νέο βίντεο κλίπ συμμετέχουν πιο sexy από ποτέ οι Παπαδημητρίου, Δεληκούρα, Demy και Απέργη και οι οθόνες μας παίρνουν φωτιά.

Σε ένα τελείως καλοκαιρινό τραγούδι, ο Μαρτάκης, σε συνεργασία με τον Dj Kas, στο single με τον τίτλο «Paradise», χαρίζει «καυτά φιλιά» με τις συμπρωταγωνίστριές του. Στο σκανδαλώδες πάρτυ που παρουσιάζεται συμμετέχουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κρατερό Κατσούλη, Σύλβια Δεληκούρα, Μηδενιστή, Demy, Μυρωνας Στρατής, Θωμαή Απέργη, OGE & Marios Brasil. Ο τραγουδιστής μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους στην εκπομπή «Your Face sounds familiar» αποφάσισαν να συνεργαστούν βάζοντας φωτιά στις οθόνες μας.

Η νέα dance επιτυχία έχει την υπογραφή του OGE και του Νίκου Βουτούρα στη μουσική, ενώ οι στίχοι είναι του Dj Kas και του Πάνου Νικολακόπουλου. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Island Private House. Το κομμάτι «Paradise» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Keywords
Τυχαία Θέματα