Ο Μεϊμαράκης και οι 6 μονάδες διαφορά

Η αισιοδοξία στο επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη μόλις έκλεισαν οι κάλπες ήταν διάχυτη. Μάλιστα στις πρώτες συζητήσεις τους, τα στελέχη που ήταν κοντά στον κ. Μεϊμαράκη μιλούσαν για νίκη με 6 μονάδες διαφορά, την οποία έβρισκαν μικρή. Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες.

Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες στο λεγόμενο «στρατηγείο» του Ευ. Μεϊμαράκη στην οδό Αναγεννήσεως, στη Δάφνη. Ηρθαν τα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζονταν σ΄ένα monitor, το οποίο το είχε «περικυκλώσει» μια ομάδα βουλευτών της ΝΔ και υποστηρικτών του κ. Μεϊμαράκη.

Τα πρώτα

αποτελέσματα έδειχναν προβάδισμα του κ. Μεϊμαράκη κατά έξι μονάδες κάτι που... δυσαρέστησε τους βουλευτές της ΝΔ ( Βούλτεψη, Στυλιανίδη, Μπούρα, Γιακουμάτο κτλ.) και τον... δήμαρχο Γ. Πατούλη:

«Η διαφορά των έξι μονάδων είναι λίγη, για να μπορέσει να υπάρξει γαλήνη στη ΝΔ χωρίς εσωκομματική αντιπολίτευση πρέπει τουλάχιστον να είναι δέκα μονάδες η διαφορά. Εκεί θα φθάσει...», έλεγαν. Και ήταν τόσο σίγουροι για τη «νίκη» που άρχισαν να καταφθάνουν γλυκά και ποτά ( κυρίως ουίσκι) «για να γιορτάσουμε τον θρίαμβο», όπως έλεγαν χαριεντισμένα.

Όσο περνούσε η νύχτα και η διαφορά έγερνε υπέρ του κ. Μητσοτάκη ένας- ένας την έκανε από το γραφείο. Και όταν έμαθαν ότι ο «αρχηγός» δεν πρόκειται να περάσει καθόλου από το «στρατηγείο» του την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια οι πάντες. Και έμειναν τα γλυκά (ήταν τυλιχτά) και τα ουίσκι... ορφανά.

The post Ο Μεϊμαράκης και οι 6 μονάδες διαφορά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα