Ο Μέσι ήθελε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα το 2010 – Τι sms έστειλε στο Γουαρδιόλα

Η έλευση του Ιμπραϊμοβιτς το 2010 στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είχε ανησυχήσει το Λίο Μέσι και ο Αργεντινός είχε αποστείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στο κινητό του τότε προπονητή της ομάδας, Πεπ Γουαρδιόλα.

Το 2010 η διοίκηση των μπλαουγκράνα αποφασίζει να αγοράσει από την Ίντερ το Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με 20 εκατ. ευρώ και το Σάμουελ Ετό στα ανταλλάγματα. Ο Ζλάτα κατέφθασε στην Καταλονία μετά βαϊων και κλάδων και όλοι ήταν χαρούμενοι για τη μεταγραφή της χρονιάς εκείνο

το καλοκαίρι.

Όλοι; Ο Μέσι φαίνεται πως δεν είχε δει με καλό μάτι την έλευση του Σουηδού σούπερσταρ και θεώρησε πως θα παραγκωνιστεί από την ενδεκάδα για χάρη του. Η εφημερίδα Marca, που είναι μαδριλένικων συμφερόντων και όχι και τόσο αξιόπιστη για θέματα της Μπάρτσα, αποκαλύπτει τι είπε μέσω sms ο Αργεντινος στο Πεπ Γουαρδιόλα.

«Βλέπω πως δεν είμαι σημαντικός πλέον για την ομάδα, οπότε...», ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Ισπανό τεχνικό. Μάλιστα, ο Μέσι καθόταν δύο θέσεις μακριά από τον Γουαρδιόλα όταν έστειλε το SMS. Τελικά, από την εξέλιξη της υπόθεσης φάνηκε πως ο Γουαρδιόλα δεν υπολόγιζε τον Ίμπρα παρά το Λίο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα