Ο Νικ Καλάθης δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό – Συνεχίζει στους Γρίζλις

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν την κατάληξη στο θέμα της, ενδεχόμενης, επιστροφής του, ωστόσο ο ομογενής πλέι μέικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μέμφις...

Ο Νικ Καλάθης δεν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μέμφις, με την αμερικάνικη ομάδα να πληρώνει το ποσό της εγγυήσεως του συμβολαίου του. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο ομογενής γκαρντ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής τους 13 πρώτους αγώνες λόγω της τρέχουσας ποινής για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

«Ο Παναθηναϊκός

έχει την προτεραιότητα»

Για το συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε ο ατζέντης του Νικ Καλάθη, Παναγιώτης Καπάζογλου, στο ραδιόφωνο του Sentra. «Ο Καλάθης έκανε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Μέμφις και του ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά να γυρίσει Ευρώπη», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Χθες (15/07) έληξε η ημερομηνία αποδέσμευσης του χωρίς να καταβάλει χρήματα. Από εδώ και πέρα μπορεί να το κάνει, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει όλο το συμβόλαιο στον παίκτη»

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Για τις πιθανότητες δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη θα εξετάσει όλες τις προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα γιατί εξέτασε ζεστά το θέμα, αλλά και λόγω του παρελθόντος».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, επεσήμανε: «Το Μέμφις έψαξε στο διάστημα αυτό να βρει έναν παίκτη με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του Καλάθη στα ίδια λεφτά, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα