Ο Νότης Σφακιανάκης ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή

Ο τραγουδιστής δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πώς συμφωνεί σε πολλά σημεία με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Νότης Σφακιανάκης κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει δίνει αφορμές για συζητήσεις, διαφωνίες και πολλά σχόλια στα social media. Αυτή τη φορά τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου

και μίλησε για την οικονομική κρίση, τη Χρυσή Αυγή και για τις πολιτικές του απόψεις. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή: «Είναι απόφαση του λαού, μιας μερίδας του λαού, και πρέπει να τη σέβεστε όλοι σας, όπως σέβεστε και όλους τους υπόλοιπους», ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό χώρο.

Όταν ζητήθηκε η άποψή του για τα επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής που καταστρέφουν πάγκους λαθρομεταναστών σε λαϊκές αγορές, ο Νότης απάντησε, πώς βρίσκει τη συμπεριφορά αυτή μια χαρά και τόνισε ότι ο ίδιος έχει πει εδώ και πολλά χρόνια, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας ξεκινάει από τους λαθρομετανάστες. Παράλληλα, δήλωσε ότι πιστεύει στην αναρχία, με την κυριολεκτική έννοια, και όχι σε αυτήν που επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Για το αν θα πληρώσει ή όχι το χαράτσι: «Δεν οφείλω στο κράτος, δεν δίνω τίποτα, οι Γερμανοί μας χρωστάνε από δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις και αυτοί είναι που θα έπρεπε να μας δώσουν πίσω λεφτά» συμπλήρωσε για το τέλος ο Νότης.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα