Ο Όλιβερ Στόουν έκραξε το Breaking Bad – Ψεύτικο και γελοίο το χαρακτήρισε

Ο διάσημος σκηνοθέτης θεώρησε πως το τελευταίο επεισόδιο δεν απεικόνιζε μια αυθεντική βία, αλλά ήταν υπερβολικά και ψεύτικα βίαιο που του ήρθε να γελάσει.

Μπορεί το Breaking Bad να συνάρπασε πολύ κόσμο παγκοσμίως και το τέλος του να στενοχώρησε αρκετούς, αλλά ορισμένοι άνθρωποι του χώρου δε φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με αυτό που είδαν, ειδικά στο φινάλε της σειράς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Όλιβερ Στόουν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τη σειρά γελοία και υπερβολική.

«Υπάρχει

τόση βία στις ταινίες μας που κάποια στιγμή καταντάει μη ρεαλιστική. Το τελευταίο επεισόδιο του Breaking Bad για παράδειγμα. Εγώ δεν είχα δει τη σειρά ιδιαίτερα, αλλά έκατσα να δω το φινάλε και ήταν τα 15 πιο γελοία λεπτά που έχω δει. Κανείς δε μπορεί να παρκάρει το αμάξι του κάπου και να πετάγεται αμέσως με ένα όπλο και να σκοτώνει όλους τους κακούς. Είναι αστείο. Δε λέω να μη δείχνουν καθόλου βία, αλλά να δείχνουν κάτι αυθεντικό».

Η συμπαραγωγός της σειράς, Moira Walley-Beckett, δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα του Στόουν και του απάντησε δηκτικά: «Προσπαθεί απλώς να κεντρίσει το ενδιαφέρον για να έχει καλύτερες πωλήσεις το νέο του βιβλίο».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα