Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται την ΤΣΣΚΑ – «Θέλουμε να πάμε στο Final 4»

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκινούν μια μέρα νωρίτερα από του Ολυμπιακού, δηλαδή την Τρίτη (14/4) με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης να ταξιδεύουν στην Μόσχα για το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ...

Η Ρωσική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στον Παναθηναϊκό ξέρουν

πως η ΤΣΣΚΑ είναι πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της, όμως αυτό που αναζητούν είναι έστω να κάνουν μια νίκη στη Μόσχα, ούτως ώστε να ανακτήσουν το πλεονέκτημα, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να προκριθούν στο Final 4, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, τόνισε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάει στο Final 4, με οποιονδήποτε τρόπο. «Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα, αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο φάιναλ-4. Αυτό είναι το βασικό. Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν», είπε χαρακτηριστικά.

The post Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται την ΤΣΣΚΑ – «Θέλουμε να πάμε στο Final 4» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα