Ο πρωταγωνιστής του White Collar, Ματ Μπόμερ, θα «μπει στα παπούτσια» του Μοντγκόμερι Κλιφτ

Ο ηθοποιός που έχασε στο νήμα το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι για το κινηματογραφικό «50 αποχρώσεις του γκρι», θα αναλάβει να ενσαρκώσει τον Μόντι Κλιφτ.

Ο Έντουαρντ Μοντγκόμερι Κλιφτ ήταν ένας Αμερικάνος ηθοποιός και τραγουδιστής που μεσουράνησε τις δεκαετίες του 40' και του 50', οποίος απεβίωσε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρδιακή προσβολή. Στη διάρκεια της καριέρας του είχε κυρίως δεύτερους ρόλους σε ταινίες όπως «Η Δίκη της Νυρεμβέργης», «Red River» «Big Lift» και το «A Place In The Sun», όπου γνώρισε τη Λιζ Τέιλορ, μια σχέση που σημάδεψε τη ζωή του.

Οι

υπεύθυνοι της μεταφορά της βιογραφίας του στο πανί προέκριναν τον Ματ Μπόμερ για το ρόλο. O 36χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «White Collar» θα αναλάβει να ενσαρκώσει μια προσωπικότητα αρκετά αδύναμη, με πολλά ζητήματα, με κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, με ένα αυτοκινητικό ατύχημα που του άφησε ουλές, με, με, με...

Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία για τον Μπόμερ, ο οποίος εκτός του Μοντ Κλιφτ, θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά του HBO «The Normal Heart» και στην ταινία μυθοπλασίας «Winter's Tale».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα