Ο Ρονάλντο, το «μωρό» και το κότερο…

05:12 5/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Δεν τον χωράει τον Πορτογάλο η παραλία του Σαν Τροπέ! Πήρε το παιδί του αγκαλιά, φώναξε όλο του το σόι, φόρτωσε στην αγαπημένη του τη τσάντα με τα αντιηλιακά και έφυγε για κρουαζιέρα.

Δυο χρόνια πριν ο κόσμος της show biz άκουγε σοκαρισμένος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου και μάλιστα από σύντροφο που δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς… Τώρα πια, όμως, τα περιμένουμε όλα από τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη και να κουβαλήσει όλο το σόι

σε ρομαντική κρουαζιέρα στο Σαν Τροπέ!

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής παρότι είχε πολύ καιρό να βρεθεί με την πολυάσχολη της πασαρέλας, Ιρίνα Σάικ, της ζήτησε να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές με το παιδί και την οικογένειά του, χατήρι που –από τις εκφράσεις της κρίνοντας- δεν την ενθουσίασε αλλά δεν του το χάλασε κιόλας.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας άλλωστε εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία και βουτιές στο πέλαγος χωρίς άγχος καθώς οι συγγενείς του Ρονάλντο φρόντιζαν το αγοράκι του.

Η 26χρονη Ρωσίδα ενίσχυσε το μαύρισμά της –ώστε να δείχνει ακόμη πιο σέξι στις επόμενες φωτογραφήσεις της με μαγιό κι εσώρουχα- και αφού δροσίστηκε στα νερά του γαλλικού νότου φωτογραφήθηκε με τον Ρονάλντο κι έναν φίλο του σε ρόλους πειθήνιων σκλάβων.

Keywords
Τυχαία Θέματα