Ο Σχοινάς αποκαλύπτει για Κοκκίνου – Γαρμπή!

Ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, στη διάρκεια του show που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, είχε γίνει 7 μήνες αφού είχε χωρίσει από την Έλλη Κοκκίνου.

Η συγκεκριμένη πρόταση γάμου, αποτελεί ακόμη μια από τις ιστορικότερες στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα μας και η παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τότε, ήθελε τον γνωστό τραγουδιστή να διατηρεί σχέση με την Έλλη Κοκκίνου,

όταν και έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτει πως «αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος! Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7 μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια».

Απάντησε, μάλιστα, και για το πώς θα αντιδρούσε αν συναντούσε σήμερα την Έλλη Κοκκίνου… «Αν την δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω, θα την φιλήσω, αφού την αγαπάω. Προς Θεού», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και η Έλλη Κοκκίνου είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στο θέμα και είχε απαντήσει πως, «δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ” αυτό».

Δειτε το βίντεο…

Keywords
Αναζητήσεις
γαρμπη κοκκινου σχοινας, κοκκινου σχοινας
Τυχαία Θέματα