Ο τερματοφύλακας που κράτησε την ΑΕΚ στο… μηδέν!

Η ΑΕΚ στο Κρανίδι κόντρα στην Ερμιονίδα έβαλε ένα «στοπ» στο σερί νικών της και έμεινε στο 0-0. Το Koolnews μίλησε με τον τερματοφύλακα της Ερμιονίδας, Γιώργο Πονηρό και εξήγησε το συναίσθημα να αγωνίζεται κανείς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για τους στόχους της νεοφώτιστης στην Football League...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

H Ερμιονίδα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος της

Β' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στην 5η θέση με 12 βαθμούς και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται και να στοχεύει στην είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.

Το απόγευμα της Κυριακής (14/12) υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Κρανίδι και κατάφερε να την κρατήσει μακριά από το γκολ και να αποσπάσει ένα βαθμό – χρυσάφι κόντρα στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο της Football League, αλλά και για την πρώτη θέση στα πλει οφ ανόδου στη Super League.

Ο πορτιέρο της Ερμιονίδας, Γιώργος Πονηρός, μίλησε στο KoolNews για το συναίσθημα του κάποιος ποδοσφαιριστής να παίζει αντίπαλος με την ΑΕΚ και δεν φοβήθηκε να εκφράσει το μεγαλείο που έχει η Ένωση, λέγοντας με μια φράση: «Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα σε μια μικρή κατηγορία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και η αίσθηση του δυνατού αντιπάλου:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός από ένα ματς πρωταθλήματος ήταν και ένα ιστορικό παιχνίδι-γιορτή για την Ερμιονιδα που εμείς σαν ποδοσφαιριστές μπήκαμε να το ευχαριστηθούμε όσο περισσότερο μπορούσαμε χωρίς άγχος και με μια πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μου καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον ιστορικό βαθμό χρυσάφι που λίγες ομάδες θα πάρουν.

Το να παίζεις με την ΑΕΚ είναι ένα τρομερό συναίσθημα αλλά όταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο και ξεκινάει το ματς ξεχνάς το τεράστιο όνομα του αντιπάλου και κοιτάς να πάρεις ό, τι καλύτερο μπορείς για την ομάδα σου! Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα σε μια μικρή κατηγορία»

Για τους στόχους της Ερμιονίδας και αν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο:

«Οι στόχοι της Ερμιονίδας σαν νεοφώτιστη είναι μια καλή πορεία και μια εύκολη παραμονή. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερη και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο έχουμε πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και σίγουρα είμαστε πανέτοιμοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την άνοδο! Και το κυριότερο για την Ερμιονίδα είναι ότι είναι και διοικητικά δυνατή»

The post Ο τερματοφύλακας που κράτησε την ΑΕΚ στο… μηδέν! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα