«Ο Τσίπρας επενδύει στον θάνατο της Ελλάδας»

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται με όρους επικήδειου γιατί επενδύει πολιτικά στον θάνατο της χώρας και τον κατηγόρησε για φτήνια και ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων.

Αναφερόμενος στον Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο χαρακτήρισε ως προστατευόμενο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος

είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επενδύει σε πολιτικές αθλιότητες στις οποίες εγκλωβίζεται ενώ υποστήριξε πως δίνεται μάχη ανάμεσα στο μέλλον και στην εμμονή με το παρελθόν. Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα και το αίτημά του για εκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας δεν απευθύνεται στο λαό αλλά προσπαθεί να επιλύσει τον εσωτερικό διχασμό του κόμματός του.

«Ας αναλογιστούν όλοι τι θα συνέβαινε αν το ΠΑΣΟΚ δεν σήκωνε και πάλι το βάρος των αποφάσεων στη κυβέρνηση συνεργασίας«, τόνισε και χαρακτήρισε «λάθος» την πολιτική επιλογή του μοναχικού δρόμου (αναφέρεται στο 2010)  καθώς το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία στο πρώτο μνημόνιο. Υπογράμμισε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν ταυτίζονται ούτε ιδεολογικά ούτε αξιακά αλλά συνεργάζονται γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα