Ο Τζακ Νίκολσον ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών – Τι αναφέρει η βιογραφία που τον «καίει»

Σάλο αναμένεται να δημιουργήσει η βιογραφία που έχει κυκλοφορήσει για τον διάσημο ηθοποιό.

Ο συγγραφέας της, Μαρκ Έλιοτ, πραγματοποίησε την έκδοση για λογαριασμό του National Enquirer και μεταξύ των άλλων αναφέρει και χρόνια προβλήματα του Νίκολσον με τα ναρκωτικά.

Σε συγκεκριμένα σημεία, ο Έλιοτ αναφέρει πως ο ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών, παίρνοντας κοκαΐνη, μαριχουάνα και LSD.

Οι εμπειρίες του Τζακ με τα ναρκωτικά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Όταν τα πήρε για πρώτη φορά, νόμιζε πως είδε το πρόσωπο

του Θεού. Μάλιστα όταν έγραψε το σενάριο για το περίφημο καλτ φιλμ ''The Trip'', εικάζεται πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο ίδιος ο Νίκολσον, θα παραδεχόταν αργότερα σε μια συνέντευξη του: «Το να είμαι φτιαγμένος με βοήθησε στη συγγραφή. Είναι πιο εύκολο να ψυχαγωγείς τον εαυτό σου νοητικά». Η ηθοποιός Σούζαν Ανσπατς, που κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Five Easy Pieces είχε σχέση με τον Νίκολσον, πήρε ναρκωτικά από τον ίδιο για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια σκηνή που έπρεπε να κλάψει.

Σε άλλη γνωστή του συνέντευξη για το People το 1980, ο ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Ακόμα μ αρέσει να ''φτιάχνομαι''. Θα έλεγα περίπου 4 φορές την εβδομάδα. Πέρυσι σε ένα ταξίδι πήρα μεσκαλίνη, για να δώσω λίγο παραπάνω χρώμα και γεύση στο ταξίδι. Δεν είχε καμία σχέση όμως με τις παραισθήσεις στα 60's. Ήταν απλά φωτεινά και όμορφα».

Keywords
Τυχαία Θέματα