Ο Τζέιμι Φοξ στο ρόλο του «κακού» Electro! Δες εικόνες από τα παρασκήνια του «The Amazing Spider-man 2»

Ο πρωταγωνιστής της πρόσφατης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο «Django Unchained» («Τζάνγκο, o Τιμωρός»), έρχεται αυτή τη φορά να ταράξει και πάλι τα νερά με την εμφάνισή του στο καστ του «The Amazing Spider-man 2» του Μάρκ Ουέμπ.

Ο Τζέιμι Φοξ όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Νοέμβριο θα υποδυθεί τον «κακό» Electro που τα βάζει με τον Spider-man (Άντριου Γκάρφιλντ ). Τότε μάλιστα η Marvel είχε ανακοινώσει ότι ο Φοξ

δε θα ντυθεί με τα κλασσικά «old school» κιτρινοπράσινα χρώματα του αυθεντικού Electro, αλλά η αμφίεσή του θα σχεδιαστεί από την αρχή με ένα ιδιαίτερο χρώμα να κυριαρχεί!

Έτσι, λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι ο Τζέιμι Φοξ ή Electro θα έχει μπλε μορφή και μάλιστα το αποδεικνύουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τα παρασκήνια της ταινίας.

Ο Electro είχε πρωτοεμφανιστεί στο comic το 1964 και πρόκειται για το alter ego ενός ηλεκτρολόγου μηχανικού, όταν μετά από ένα ατύχημα κατά την επισκευή μιας γραμμής τροφοδοσίας, μεταλλάχθηκε σε ένα ζωντανό πυκνωτή!

Στο ρόλο τους επιστρέφουν οι Άντριου Γκάρφιλντ και Έμμα Στόουν, ενώ προστίθεται και η πρωταγωνίστρια των «The Descendants» («Οι Απόγονοι»), Σέιλιν Γούντλι. Σκηνοθετεί και πάλι ο Μάρκ Ουέμπ.

Το Amazing Spiderman 2 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2014!

Δείτε εικόνες από την πρώτη του εμφάνιση στα μπλε…

Keywords
Τυχαία Θέματα