Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και τα (πρώην) κορίτσια του – Τι έχουν οι γυναίκες και τις χωρίζει;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Όπως ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους stars της μεγάλης οθόνης. Άλλα είναι τα προβλήματα (και οι φήμες) που έχουν να κάνουν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ - τι αλλά από τις ερωτικές του προτιμήσεις. Έτσι, από τη μία οι θαυμαστές του επιμένουν -σκίζουν ρούχα και... διπλώματα- πως ότι ο 52χρονος ηθοποιός είναι ένας καυτός 100% άντρας και απλά δεν νοικοκυρεύεται γιατί έχει αποφασίσει να μείνει εργένης μετά τον αποτυχημένο γάμο του με την Τάλια Μπάλσαμ. Και από

την άλλη έχουμε τις κακές γλώσσες, που εμμέσως πλην σαφώς, αφήνουν υπονοούμε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κλούνεϊ και ότι οι σχέσεις είναι βιτρίνα.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια (και δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του) η ουσία είναι μία - ο Τζορτζ δεν μπορεί να στεριώσει σε μια σχέση. Ναι, και η Στέισι Κέιμπλερ μας τελείωσε και όπως φαίνεται η λίστα του Κλούνεϊ με τίτλο «οι καλλονές της ζωής μου» θα συνεχίσει να μεγαλώνει!

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κέλι Πρέστον

Γνωρίστηκαν το 1987 και έμειναν μαζί για περίπου δύο χρόνια. Οι φήμες είπαν ότι χώρισαν γιατί η Κέλι ήθελε παιδιά και ο Κλούνεϊ όχι. Ωστόσο οι στενοί του φίλοι τονίζουν ότι μετά το τέλος της σχέσης του ο star του Χόλιγουντ έπεσε σε κατάθλιψη. Βέβαια μετά από μερικούς μήνες παντρεύτηκε την Μπάλσαμ!

Keywords
Τυχαία Θέματα