Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πιτσιρικάς χωρίς μουστάκι [εικόνα]

Μια ασυνήθιστη εικόνα, μια συλλεκτική φωτογραφία. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, χωρίς το σήμα-κατατεθέν του, το θρυλικό μουστάκι του.

Το χθεσινό θέμα του ΚoolΝews.gr με τους Έλληνες πολιτικούς στα νιάτα τους, έσπασε όλα τα ρεκόρ. Ο αδύνατος Βαγγέλης Βενιζέλος, ο κομψός Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Νίκος Δένδιας με μαλλί και μούσια, ο Γιάνης Βαρουφάκης στο νηπιαγωγείο

και οι άλλες φωτογραφίες των πολιτικών μας, σας εντυπωσίασαν.

Από τη συλλογή έλειπε (και όχι τυχαία) η φωτογραφία του πιτσιρικά Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφού σκεφτήκαμε ότι ο «Βαγγέλας» είναι μια κατηγορία μόνος του και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που τον δείχνει χωρίς μουστάκι είναι από μόνο του θέμα.

Και αυτό γιατί ελάχιστοι μπορούν να φανταστούν τον Μεϊμαράκη χωρίς μουστάκι, αφού βλέποντας τον σου δίνει την εντύπωση ότι γεννήθηκε με μουστάκι.

Και όμως. Υπήρχε μια περίοδος, λίγο πριν περάσει στην Νομική, που ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε. Η φωτογραφία είναι από ένα λεύκωμα του σχολείου του και για τον μικρό τότε Βαγγέλη γράφει τα εξής:

«Ο Βαγγέλης υπήρξε από τους πιο αγαπητούς συμμαθητάς μας. Γερός μαθητής στα αρχαία, συχνά καυγάδιζε με τον Νίκο, αν το κατηγορούμενο είναι προληπτικό ή επιρρηματικό! Βασικό μέλος της “σπείρας” των μπροστινών θρανίων, όπως την αποκαλούσε ο κύριος Σούρλας έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει στη Νομική. Το ευχόμεθα ολόψυχα».

Δείτε τη συλλεκτική φωτογραφία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

The post Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πιτσιρικάς χωρίς μουστάκι [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα