Ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθεί και θέλει να συναντήσει ο Μητσοτάκης

Την συμπάθειά του προς έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκμυστηρεύτηκε ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται, ο επίτιμος δεν ξεχωρίζει ανθρώπους με καθαρά κομματικά κριτήρια και έτσι μιλώντας με φίλους του δήλωσε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο το Γ. Σταθάκη.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται σοβαρά να τον καλέσει (μεταξύ και άλλων βουλευτών της ΝΔ) στα Χανιά

όπου παραθερίζει για να τον ρωτήσει εάν οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ περί διαγραφής χρέους, καταγγελίας μνημονίου κτλ. Έχουν βάση ή είναι ψηφοθηρικά τεχνάσματα. Κατά σύμπτωση ο κ. Σταθάκης (που μετέχει στο β’ θερινό τμήμα της Βουλής) έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χανιά.

Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Σταθάκης αφού ενημερώθηκε για την επιθυμία του κ. Μητσοτάκη, απέφυγε ευγενικά την πρόσκληση δηλώνοντας ότι «Ο κ. Μητσοτάκης ήταν κοντινός φίλος του πατέρα μου. Δεν νομίζω ότι θα συναντηθώ μαζί του στα Χανιά, δεν βολεύει η πολιτική συγκυρία».

Ο κ. Μητσοτάκης όμως εκμυστηρεύτηκε και τις πολιτικές του ανησυχίες σε βουλευτές της ΝΔ. Τους είπε ότι ανησυχεί πως ενδεχομένως να υπάρξει κρίση τον Οκτώβριο, η οποία θα ξεκινήσει από την οικονομία και θα επεκταθεί σε άλλα κοινωνικά στρώματα. Μίλησε ακόμη και για τον κίνδυνο να υπάρξουν εκλογές, τις οποίες ωστόσο δεν τις θέλει με τίποτα. Θα είναι καταστροφή για τον τόπο, όπως έλεγε.

Keywords
Τυχαία Θέματα