#odos_paulou_fyssa- Ζητούν στο Twitter τη μετονομασία της οδού Παναγή Τσαλδάρη προς τιμή του νεκρού

Ένα νέο κίνημα έχει ξεκινήσει στο Twitter καθώς χρήστες ζητούν από το δήμαρχο Κερατσινίου τη μετονομασία της οδού Παναγή Τσαλδάρη σε Παύλου Φύσσα προκειμένου να μην ξεχαστεί η άγρια δολοφονία που πάγωσε την Ελλάδα.

Οι χρήστες έχουν δημιουργήσει το hashtag #odos_paulou_fyssa και ζητούν με μαζικά email από τις τοπικές αρχές του Κερατσινίου προκειμένου να θυμούνται

όλοι μέχρι που φτάνει ο φασισμός.

Αναλυτικά η ανάρτηση-κάλεσμα στους πολίτες έχει ως εξής:

«Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για τους εγκληματίες νεοναζί έχουν ειπωθεί πολλά. Αυτό δεν είναι άλλο ένα τέτοιο post. Αυτό είναι ένα post για να γίνει μια προσπάθεια να μην ξεχάσουμε. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ονομάσουμε το δρόμο στον οποίο δολοφονήθηκε ο Παύλος από τους νεοναζί φασίστες της Χρυσής Αυγής σε “Οδό Παύλου Φύσσα”.

Κάποιοι θα πουν “σιγά το θέμα” ή “ε και τι έγινε”. Κι όμως, θεωρώ σημαντικό ειδικά για εκείνη την περιοχή, να μην ξεχαστεί το θέμα. Να είναι πάντα εκεί, σαν αγκάθι, να θυμίζει σε όποιον περνάει ότι Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Στο twitter έχει ξεκινήσει το σχετικό hashtag #odos_paulou_fyssa με αρκετή ανταπόκριση, αλλά ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Στέλνουμε όλοι ένα email στο γραφείο του Δημάρχου Κερατσινίου, ζητώντας τη μετονομασία της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνη σε οδό Παύλου Φύσσα, εξηγώντας ο καθένας με τον τρόπο του τι σημαίνει αυτό. Ειδικά αν είστε κάτοικος της περιοχής Κερατσινίου – Δραπετσώνας και λόγω ψήφου έχετε λίγο πιο δυνατή φωνή από τους υπόλοιπους».

Η σελίδα του δημάρχου Κερατσινίου: http://is.gd/kewL1U

Τηλέφωνο γραφείου δημάρχου: 213 2074606-7

Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα