Οι 10 ακριβότερες μεταγραφές όλων των εποχών – Τα παλτά, οι… γκαλάκτικος και ο… προδότης Φίγκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο αριστεροπόδαρος μέσος της Τότεναμ, αναμένεται να ντυθεί στα λευκά της Βασίλισσας, με τους μερένγκες για άλλη μια φορά να πραγματοποιούν την ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου.

Μάλιστα, οι τρεις προηγούμενες ακριβότερες μετακινήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είχαν και πάλι χρώμα… Μαδριλένικο, στην προσπάθειά τους να σπάσουν την πρωτοκαθεδρία της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τις δέκα ακριβότερες μεταγραφές του κόσμου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

1
από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

10. Τζιανλουίτζι Λεντίνι (15.000.000 ευρώ) – 1992

«Ποιος είναι αυτός;», θα αναρωτηθούν εύλογα οι νεότεροι… Ίσως και οι παλαιότεροι να λένε «κάτι μου λέει το όνομα, αλλά…». Όχι, δεν είναι δείγμα γεροντικής άνοιας. Απλά οι Μιλανέζοι επένδυσαν σε έναν τυπά, που είχε όλα τα φόντα να δημιουργήσει ένα τεράστιο μηχανισμό marketing γύρω του αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ήταν ομορφόπαιδο, αλλά θα έπρεπε –που και που- να πατάει και λίγο χόρτο.

Το κακό είναι πως είχε πολλές ατυχίες, με πιο σοβαρή αυτή του αυτοκινητικού που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Τότε ήταν 24, όλα τα ιταλικά media ήταν στραμμένα πάνω του, αφού η μεταγραφή του ήταν η ακριβότερη του κόσμου. Η μετακίνησή του από την Τορίνο στη Μίλαν στοίχισε περίπου 15 εκ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα