Οι celebrities στις κάλπες! Δες τους επώνυμους υποψήφιους

Σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση οδηγείται σήμερα ο ελληνικός λαός. Όπως κάθε φορά, δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ και του καλλιτεχνικού κόσμου που βάζουν υποψηφιότητα με τα κόμματα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουμε υποψήφιο στην περιφέρεια Αττικής τον Γιώργο Πάντζα, όπως και στη Β' Αθήνας τους Γιώργο Κυρίτση, Έφη

Παπαθεοδώρου, Ταμίλα Κουλίεβα και Ραλία Χρηστίδου. Στο Ποτάμι, ο Νίκος Ορφανός, ο Γιώργος Αμυράς και ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεχωρίζουν στη λίστα. Στην Κορινθία κατεβαίνει ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Από το ΚΚΕ συναντάμε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον Παύλο Ορκόπουλο και την Έρη Ρίτσου. Στην Α' Αθήνας, υποψήφιες είναι η Λιάνα Κανέλλη και η Λίλα Καφαντάρη και στην περιφέρεια Αττικής η Ελένη Γερασιμίδου. Αξίζει να αναφέρουμε και την υποψηφιότητα της Ελένης Μενεγάκη, που δεν έχει καμία σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια αλλά η συνωνυμία την έχει κάνει διάσημη. Τέλος, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στηρίζει ο Πύρρος Δήμας, που μετρά πια αρκετά χρόνια στον πολιτικό χώρο.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γιώργος Αμυράς Ραλία Χρηστίδου Λίλα Καφαντάρη Αντώνης Καφετζόπουλος Γιώργος Κυρίτσης Νίκος Ορφανός Παύλος Ορκόπουλος Γιώργος Πάντζας Έφη Παπαθεοδώρου Πύρρος Δήμας Ταμίλα Κουλίεβα Πέτρος Τατσόπουλος

The post Οι celebrities στις κάλπες! Δες τους επώνυμους υποψήφιους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα