Οι εγχώριοι celebrities που πηδάνε… τα κύματα και το Χειμώνα

Άγνοια... κρύου φαίνεται ότι έχουν μερικά από τα παλικάρια της εγχώριας σόουμπιζ αφού δεν διστάζουν να κάνουν τις βουτιές τους και το Χειμώνα.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, που λατρεύει τη θάλασσα, προσπαθεί να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο για μπάνιο και το Χειμώνα, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και τις φωνές της συζύγου του, Φαίης Σκορδά. Ο δημοσιογράφος ανεβάζει, μάλιστα, συχνά πυκνά και ενσταντανέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα χθεσινά.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γιώργος Λιάγκας Γιώργος Μαζωνάκης
Παναγιώτης Μπουγιούρης

Δεινός κολυμβητής, όμως, είναι και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής, που αγαπά τη γυμναστική και τον υγιεινή διατροφή, ακολουθεί το παράδειγμα του προαναφερθέντα και κάνει τις βουτιές του μέσα στο Χειμώνα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει και τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στη θάλασσα με ένα σουπερ σέξι σλιπ;

Ένας από τους πιο γοητευτικούς κυρίους της σόουμπιζ αποδεικνύει το πώς έχει φτιάξει αυτό το σώμα. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ακόμα κι αν χιονίζει, ακόμα κι αν βρέχει, τις βουτιές του θα τις κάνει!

The post Οι εγχώριοι celebrities που πηδάνε… τα κύματα και το Χειμώνα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα