Οι «Μαύροι Πάνθηρες» προειδοποιούν τη Χ.Α.: Μην ενοχλείτε τους μαύρους

Σαφή προειδοποίηση προς τη Χρυσή Αυγή στέλνει η ομάδα αυτοάμυνας με όνομα «Μαύροι Πάνθηρες» η οποία και έχει αναλάβει την προστασία των μεταναστών που δέχονται επιθέσεις στην Ελλάδα –και κυρίως στο κέντρο στης Αθήνας.

Η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αποτελείται από μετανάστες που μένουν στην Αθήνα

απασχόλησαν και το βρετανικό κανάλι Channel 4, με το μέλος τους Michael Chege να δηλώνει: «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω στη Χρυσή Αυγή μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ», όπως αναφέρει το EnetEnglish.

«Δεν φοβάμαι αυτή τη νεοναζιστική, ηλίθια ομάδα» προσθέτει αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή. «Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο συνεθλίβησαν. Στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης… Θέλουν να κάνουν ό, τι έκανε και ο Χίτλερ. Ας το δοκιμάσουν. Θα έχουν την ίδια μοίρα και ακόμα χειρότερη» προσθέτει.

Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη, ο συγκεκριμένος άντρας γεννήθηκε στην Κένυα, πριν από 28 χρόνια και μετακόμισε στην Ελλάδα όταν ήταν μόλις οχτώ ετών. Ωστόσο, όπως δηλώνει, αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα και είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει συνεχώς μια τσάντα γεμάτη έγγραφα, προκειμένου να είναι σε θέση να αποδείξει πως βρίσκεται μόνιμα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα