Οι ρόλοι αντιστράφηκαν: Άνθρωποι είναι σε κλουβιά και τα λιοντάρια τους… λιγουρεύονται! [εικόνες]

Να και ένας ζωολογικό κήπος διαφορετικός από τους άλλους. Πολύ διαφορετικός για την ακρίβεια!

Στη Νέα Ζηλανδία, οι επισκέπτες μπορούν να νιώσουν την απόλυτη επαφή με τα λιοντάρια και τις τίγρεις, βλέποντας, όμως, τα πράγματα μέσα από το… κλουβί.

Ομάδες επισκεπτών, συνωστίζονται σε ένα κινούμενο κελί, το οποίο σταματά στη μέση του πάρκου, όπου και κυκλοφορούν ελεύθερα άγρια ζώα, με αποτέλεσμα αυτά να οσμίζονται… φρέσκια σάρκα και να πλησιάζουν αφηνιασμένα!

Όχι μόνο ορμούν επάνω του, αλλά σκαρφαλώνουν

και στην κορυφή του, με σκοπό να φτάσουν τους παράτολμους επισκέπτες, των οποίων η αδρεναλίνη «βαράει κόκκινο».

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα άγρια, αλλά και πανέμορφα αυτά ζώα, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο κλουβί ασφαλείας.

«Η συνάντηση με τα λιοντάρια είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη» είναι τα λόγια του εκπροσώπου του πάρκου. «Οι άνθρωποι μπορούν να δουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, και σε πολλά πάρκα τα λιοντάρια. Εμείς, όμως, πιστεύουμε πως πρέπει να έρθεις πολύ κοντά σε αυτό το ζώο για να δεις το μεγαλείο του και να το θαυμάσεις» προσθέτει.

Μάλιστα, το κόστος αυτών των ημερήσιων εκδρομών στο Orana Wildlife Park είναι αρκετά χαμηλό, καθώς έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ, και μπορεί κανείς να θαυμάσει πάνω από 400 ζώα, 70 διαφορετικών ειδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα