Όλοι την προτιμούν καυτή – Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» και η φωτογράφηση της στο περιοδικό «Big Fish» είναι καυτή.

Η Ζέτα θα ενσαρκώσει το ρόλο που έπαιξε η αξεπέραστη Μέριλιν Μονρόε, αυτόν της Σούγκαρ, στη θεατρική αναβίωση του «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Λίγο πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις μίλησε για τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποκάλυψε ότι εδώ και 7 χρόνια κάνει ψυχανάλυση.

Αρχικά μίλησε για το αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στην ίδια και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη αφού φέτος και οι δύο θα πρωταγωνιστούν σε μιούζικαλ. Είπε χαρακτηριστικά:"Δεν το βλέπουμε ανταγωνιστικά. Ξέρεις πόσα θέατρα θα λειτουργήσουν και φέτος στην Αθήνα... Ένα πράγμα που χαίρομαι είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου μα καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Δεν υπάρχει και λόγος βέβαια. Πιο πολύ γελάμε που ξαφνικά ακούγονται στο σπίτι ήχοι από διαφορετικά μιούζικαλ. Μπορεί να είμαι εγώ στην κουζίνα να σιγοτραγουδάω κάτι από το δικό μου, να είναι ο Μιχάλης στο σαλόνι και να τραγουδάει κάτι από το δικό του. Πιο πολύ γελάμε με αυτό."

Όσον αφορά την ψυχανάλυση είπε ότι είναι «μία βιωματική εμπειρία. Και μακροχρόνια. Είδα πολλά πράγματα για μένα, πέρασα και αρκετά χρόνια χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Τα πρώτα 3-4 χρόνια δεν καταλάβαινα τι ακριβώς έκανα. Δεν άκουγα. Τα τελευταία χρόνια οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι. Είναι τρομακτικό, παθαίνεις πολλά σοκ, ανοίγεις τα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου, μπλέκεις...Ξέρεις, υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι στην εποχή που ζούμε, με την κρίση, την βία, με το γεγονός πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω, ο άνθρωπος να διαταραχθεί ψυχικά και να ζητήσει βοήθεια. Δεν θα μιλήσω για οικογένεια και για το πως μεγαλώνουμε... Αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο». 1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα