«Ομορφιές» μόνο από την Καλλονή – Φουλ του Χ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις [Αποτελέσματα+Βαθμολογία]

Στο ίδιο έργο... θεατές! Όπως συνέβη με Πανθρακικό(1-1), Λεβαδειακό (1-1) και Αστέρα Τρίπολης (1-1), ο Πλατανιάς προηγήθηκε του Παναθηναϊκού με το γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά τελικά ο Ατζαγκούν ισοφάρισε στο 82΄ και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Χανιώτες έκαναν το 4Χ4 στις ισοπαλίες, έμειναν αήττητοι, ενώ οι «πράσινοι» έκαναν το 2Χ2, μετά το 1-1 με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Μόνο η Καλλονή κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις, αφού επιβλήθηκε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με 3-1.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για το πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Super League:

Αρης-Λεβαδειακός 1-1

Ούτε αυτή την αγωνιστική κατάφερε να νικήσει ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από τρεις ήττες και την αντικατάσταση του Γιάννη Χατζηνικολάου από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς παρουσιάστηκε βελτιωμένη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει, στην έδρα της, τον Λεβαδειακό (1-1). Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, μολονότι η ομάδα της Βοιωτίας αγωνίστηκε από το 74' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εμμάνουελ Κονέ. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 53' με τον Καπό, για να ισοφαρίσει ο Αρης στο 58ο λεπτό με τον Ουντότζι.

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά χάρισε την ισοπαλία, 1-1, στον Πανιώνιο απέναντι στον Πανθρακικό, που είχε προηγηθεί στο 36΄ με τον Ιγκόρ. Οι δύο ομάδες μετά από 4 αγωνιστικές έχουν από 2 ισοπαλίες, με τους γηπεδούχους, τουλάχιστον, να μην φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια ανήμερα της επετείου των 123 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα χάρισε την ισοπαλία στους Κρητικούς, εντός έδρας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ναβάρο στο 36΄ έβαλε μπροστά τους Αρκάδες, ενώ στο 63΄ ο Περογαμβράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων-Καλλονή 1-3

Την τρίτη εφετινή της νίκη και δεύτερη εκτός έδρας πέτυχε η Καλλονή στη Ριζούπολη. Με τέρματα των Μανούσου (53΄), Λεάντρο (66΄) και Μαρσέλο (76΄) η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Πετρόπουλος στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Για την «ελαφρά ταξιαρχία» αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας μετά το νικηφόρο 2-1 της πρεμιέρας επί του Άρη.

Στους χθεσινούς αγώνες είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2

Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 12

2. ΠΑΟΚ 9

. Καλλονή 9

4. Εργοτέλης 6

. Αστέρας Τρίπολης 6

6. Βέροια 5

. Πανθρακικός 5

. Πανιώνιος 5

. Παναθηναϊκός 5

10. ΠΑΣ Γιάννινα 4 -3αγ.

. Ατρόμητος 4 -3αγ.

. Ξάνθη 4

. Παναιτωλικός 4

. Πλατανιάς Χανίων 4

15. Απόλλων Σμύρνης 3

. ΟΦΗ 3

17. Λεβαδειακός 2

18. Άρης 1

*Αύριο θα γίνει ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα