Ονειρο ήταν και πάει – Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-2 από τη Σάλκε και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League

Δυστυχώς το «έτσι περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε» δεν επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε σε ένα συγκλονιστικό ματς με 3-2 στην Τούμπα από τη Σάλκε και αποχαιρέτησε το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου αγώνα πληρώνοντας για μια ακόμη φορά τα αμυντικά του λάθη με αποτέλεσμα να φτάνει και πάλι στην πηγή

αλλά να μην πίνει νερό. Tα γκολ των Ζαλάι (43’, 90’) και Ντράξλερ (67’) άφησαν στη μέση τη μεγάλη ανατροπή που πήγαν να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τους Στοχ, Αθανασιάδη (53’) και Κατσουράνη (79’) και έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα του Χουμπ Στέφενς που ονειρευόταν μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη τη συμμετοχή σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι ο θεσμός του Champions League.

Πλέον η ομάδα θα κυνηγήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια στο Εuropa League, εκεί όπου θα αγωνθιστεί κανονικά στου ομίλους περιμένωντας την κλήρωση της Παρασκευής.

Πώς έπαιξαν οι δύο ομάδες:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε Λούκας, Σαλπιγγίδης, Στοχ, Αθανασιάδης.

Σάλκε (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέβεντες, Σαντάνα, Ουτσίντα, Φουχς, Ντράξλερ, Κλέμενς, Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν, Ζάλαϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα